Orientering vedrørende Strandvejen

Orientering fra Kalundborg Kommune vedrørende det arbejde der skal udføres på Strandvejen (det redigerede dokument) kan læses her.

Efterfølgende har Per  Gundersen stillet Kommunen følgende spørgsmål:

Hej Holia

Mange tak for    orienteringen

Nu er der en hel del ting, jeg slet ikke forstår

 Det du nu oplyser, stemmer langt fra indholdet af det notat direktør Michel van der Linden sendte til udvalget den 4. oktober (for mindre end en måned siden) Det har hele tiden været oplyst, at svinget ved “Den Grønne” nr. 6b skulle være hævet areal ligesom ved Egevej og Lejervej Det har også hele tiden været oplyst, at det blev en 2-1 vej med farvede 1,25 m kanter

 Du oplyser du, at kantbanerne (sorte) afmærkes med punkterede brede kantlinier (sorte)

Hvor:

I vejkanten, et stykke inde i vejbanen, eller hvor ?????

 Alt det I har orienteret de aktuelle borgere om på 2 borgermøder har været fuldstændig spildt Det er dårlig planlægning og fuldstændig frustrerende for borgerne.

Den info du medsendte er meget let at misforstå Jeg vil venligst anmode dig om at fremsende en mere forståelig info for os, der ikke er på hjemmebane her.

 Det der er alfa og omega for mig og mange andre er, at der tydeligt bliver afmærket kantområde for cykellister og gående

 Venlig hilsen

Per Gundersen

og svar:

Hej Per,

 Der er små ændringer i projektet, grundet afgørelse fra Vejdirektoratet.

Kommunen havde søgt dispensation til opsætning af 30 km forbudstavler og tilladelse til etablering af de røde vejbelægninger på hævede flade og på kantbanerne (for bløde trafikkanter). Dette er dog blevet afvist af Vejdirektoratet. Jeg har vedhæftet en illustration (kun eksempel på 2-1 vej), hvor der indgår kantbane og punkterede kantbane med hvide striber på hver side af vejen. Striberne skal være hvide og ikke sorte. Det eneste som benævnt med sort farve, er selve asfalten.

Som nævnt ovenfor, har Vejdirektoratet givet samtykke til opsætning af forbudstavle og afslået det røde farve belægning, hvilket også er beskrevet i det vedhæftet dokument som medsendt tidligere mail. Efter ønske fra dig, har jeg revideret dokumentet og vedhæftet det.

Kommunen har fået afgørelsen fra vejdirektoratet d. 27.10.2017. På tidspunktet, hvor Michel van der Linden oplyste at der vil blive udlagt rød overfladebelægning, var kommunen overbevist om at dette vil blive accepteret, da denne løsning er anvendt flere steder i Kommunen.

Det er beklageligt at informationen er blevet misforstået, men kommunen gør hvad denne kan for at imødekomme jeres ønsker med blandt andet tydelig afmærkning af kantområde for cykellister og gående.

 I tilfælde af yderligere spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte undertegnet.

 Med venlig hilsen

Holia Hamadi

Ingeniør

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.