Efteråret og vinterens storme

Den første storm i efteråret og vinteren 2017/18 har hærget og i nogle tilfælde har der været træer der er væltet.

Så vær opmærksom på Grundejerforeningen Havnsø Parks vedtægter §2 der blandt andet indeholder denne tekst:

Det påhviler den enkelte grundejer i foreningen, at sikre at træer og beplantning på egen grund er i en sådan stand, at de kan modstå blæsevejr/stormvejr uanset om, der er tale om blæsevejr/stormvejr over eller under 24,5 meter pr. sekund. Den enkelte grundejer skal selv dække udgifterne til at få fjernet de træer, der i blæsevejr/stormvejr vælter ud på foreningens veje, stier og grønne områder uanset træernes tilstand og uanset om, der er tale om blæsevejr/stormvejr over eller under 24,5 meter pr. sekund. Sker denne oprydning mod forventning ikke, vil grundejerforeningens bestyrelse foranledige, at arbejdet bliver udført for grundejerens regning.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.